Werken bij Accord

Je wilt deel uitmaken van top team? Je wilt werken met mensen en tegelijkertijd commercieel bezig zijn? Bij Accord krijg je alle kansen en vrijheid om jezelf te ontwikkelen tot een maximaal niveau!

Bedrijfscultuur

Als Partners in Personeel vormen wij de spil tussen ons team, ingezet personeel en klanten. Wij hechten veel waarde aan de directe en persoonlijke manier van werken en verwachten van iedereen een meer dan honderd procent inzet om het ultieme resultaat te behalen. Wij stimuleren mensen om zich te ontwikkelen vanuit hun individuele talent, expertise en interesse. Als familiebedrijf begrijpt Accord als de beste wat het belang van een persoonlijke, menselijke relatie is.

Kom solliciteren!

Wij zijn altijd op zoek naar creatieve en commerciële talenten die graag met passie en energie aan het werk zijn. Wil jij dit ook? Reageer op één van de bovenstaande vacatures en maak snel deel uit van het leukste team!

Accord

Werknemers

Of je nu een vaste baan zoekt, een flexibele bijbaan of vakantiewerk: samen maken we er werk van. Bij Accord zijn we er voor jou.

Zoek Vacatures