Hospitality

Op zoek naar goed en betrouwbaar personeel voor jouw bediening, evenement, catering, festival of horeca-onderneming? Voor piekmomenten, korte duur of een langere periode. Wat je ook nodig hebt, Accord Hospitality regelt het voor je.

Accord Hospitality staat voor je klaar

Onze dienstverlening bestaat uit twee onderdelen: werving & selectie en onze pool. Zoek je bijvoorbeeld iemand voor in de 1ebediening en wil je die bij jou in dienst nemen? Dan kunnen wij de werving en selectie doen. Wil je liever flexibel zijn, omdat is jouw personeelsbehoefte te onvoorspelbaar of van korte duur is? Dan is onze pool de perfecte oplossing.

Elke medewerkers heeft horeca-ervaring of is door ons getraind.

Kies zelf wie goed bij jouw organisatie en team past.

Accord blijft de werkgever, jij zit nergens aan vast.

Toch niemand of minder mensen nodig? Annuleren kan altijd.

Wij regelen alles, jij hoeft alleen maar 'ja' te zeggen.

Wij regelen alles

Wat je ook kiest, je kan erop rekenen dat wij de volledige sollicitatieprocedure op ons nemen. We schrijven de vacaturetekst, plaatsen deze online, filteren sollicitaties, maken afspraken, voeren gesprekken en checken referenties. Werken mensen uit onze pool bij jou? Dan regelen wij ook alle personeels- en salarisadministratie.

Getraind en ervaren personeel

Al onze medewerkers krijgen een basistraining van ons. Ook als ze al horeca-ervaring hebben. Zo weet jij zeker dat je personeel kan lopen met een dienblad of 3 borden, basisetiquette kent en gastvrij is.

Betrouwbare visitekaartjes

Wanneer wij mensen spreken, kijken we verder dan hun ervaring. Gastvrij en betrouwbaar zijn is net zo belangrijk. Om te zorgen dat onze mensen dat ook zijn, proberen wij door persoonlijk contact een goede band met ze op te bouwen. We zijn zichtbaar en aanwezig, zodat ze ons echt zien als hun werkgever.

Samenwerken met Accord

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens en vraag achter, dan nemen we snel contact met je op.