Tijdelijk werk? Geen probleem

Tijdelijk werk is ideaal om werkervaring op te doen bij meerdere bedrijven. Ook als je student bent of om een andere reden niet in aanmerking wil komen voor een vaste baan. Bij Accord wordt er rekening gehouden met elke omstandigheid. Het aanbod in vacatures is enorm en hier zitten ook werkgevers bij die tijdelijk fulltime personeel zoeken van bijvoorbeeld 3 tot 12 maanden. Bij het zoeken naar een tijdelijke baan typ je eenvoudig de gewenste duur, zoals 5 maanden, dan kies je bijvoorbeeld voor tijdelijk werk in Almere of tijdelijk werk in Amersfoort en Accord vind de juiste vacature voor je!

Tijdelijk werk in Almere

Tijdelijk werk in Almere zoeken doe je bij Accord. Hier zit namelijk een van onze vestigingen. Bij Accord vind je direct de vacatures waar jij naar op zoekt bent, en door middel van job alerts word jij ervan op de hoogte gehouden als er weer een nieuwe vacature vrijkomt. Door het volledig invullen van jouw gegevens bij het inschrijven zorg je ervoor dat deze gegevens met jouw account verbonden staan. Hierdoor hoef je niet bij elke sollicitatie weer opnieuw je gegevens in te vullen. Zo kan je gemakkelijk op vacatures van tijdelijk werk of fulltime werk reageren en ben je weer een stapje dichterbij jouw ideale baan!

Tijdelijk werk in Amersfoort via Accord

Tijdelijk werk in Amersfoort vinden kan in principe overal, dus waarom Accord? Dat is omdat Accord erin geloofd dat mensen die een belang delen met de organisatie waar ze voor gaan werken, zorgen voor succes. Ons team wordt gestimuleerd om zich te ontwikkelen vanuit hun individuele talent, expertise en interesse. Accord is uw partner in uitzenden, werving & selectie en payroll services door heel Nederland en in elke branche. Ook voor tijdelijk werk in Amersfoort kan je terecht bij onze vestiging in Amersfoort!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Tijdelijk werk kan besproken worden bij onze vestigingen in Almere, Amersfoort of Huizen. Neem vooraf eerst contact met ons op om een afspraak te maken en je te laten informeren over alle mogelijkheden. Of je nou op zoek bent naar tijdelijk werk in Almere of tijdelijk werk in Amersfoort, samen vinden wij de baan die bij jou past!

Zoek Vacatures