Beveiliging

Accord en het grootste en mooiste beveiligingsbedrijf van Nederland zoeken jou. Deze wereldwijd actieve topwerkgever heeft voortdurend interessante vacatures in de beveiligingsbranche, op elk niveau. Ben je gediplomeerd beveiliger of wil je de beveiliging in bij deze fijne professionele organisatie? Ontdek jouw mogelijkheden, samen met Accord.

Carrièreswitch?

Onze partner biedt gemotiveerde kandidaten die nog niet per sé ervaring hebben in de branche alsnog de kans om als Beveiliger aan de slag te gaan. Ook starters op de arbeidsmarkt zijn van harte welkom. Je krijgt een opleiding aangeboden om je te ontwikkelen tot gediplomeerd beveiliger. Ondertussen kun je gewoon aan de slag. Dus ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of wil je aan de slag maar heb je nog geen papiertje? Geen probleem, Accord investeert in jouw nieuwe carrière.

Al beveiliger?

Ben je reeds actief als beveiliger op MBO 2 niveau maar niet helemaal tevreden met bijvoorbeeld het type werk dat je uitvoert, het object waar je werkt of je toekomstige kansen? Accord helpt je vooruit. Onze partner heeft een bijzonder groot aantal verschillende objecten in portefeuille. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het bemiddelen van beveiligers richting een voor hen interessante, goed passende werkplek of functie.

Contact

Op deze pagina vindt u de diverse actuele vacatures binnen de beveiliging. Wanneer u solliciteert kunt u snel reactie verwachten. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw andere vragen rondom werken in de beveiliging.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden in de beveiliging via Accord? Neem gerust contact op via 035-5243900 of info@accord.nl