Parttime werk geliefd bij werkgevers

Parttime werk is erg geliefd onder een groot deel van de populatie. Het is de perfecte manier om je werk- en privéleven in balans te houden. Een van de voordelen is dat het werk makkelijker vol te houden is, omdat je meer hersteltijd hebt. Ook zijn parttimers erg geliefd bij werkgevers. Ze hebben namelijk niet altijd mensen nodig die vijf dagen per week op werk zijn, maar twee dagen zijn bijvoorbeeld al voldoende. Daarnaast zijn er verschillende redenen om parttime te willen werken, bijvoorbeeld als je student bent. Bij Accord wordt er rekening gehouden met elke omstandigheid, ook als je tijdelijk werk zoekt.

Parttime werk in Almere vinden met Accord

Parttime werk in Almere vind je met Accord. Accord bevind zich onder andere in Almere en is jouw partner in uitzenden, payrol services, werving & selectie, detacheren en consultancy in elke branche door heel Nederland. Het team wordt gestimuleerd om zich te ontwikkelen vanuit hun individuele talent, expertise en interesse. Door onze vele partners heb jij de keuze uit meer dan genoeg vacatures voor parttime werk in Almere om ervoor te zorgen dat jij jouw ideale baan bij ons gaat vinden!

Parttime werk in Amersfoort in één klik

Parttime werk in Amersfoort vind je gemakkelijk door je aan te melden op Accord. Met jouw persoonlijke account vind je snel de vacature die bij je past. Ook kan je direct solliciteren en je aanmelden voor job alerts als er een vacature binnenkomt in de voor jouw gewenste categorie. Zo vind jij de perfecte baan die bij je past! Accord gelooft er namelijk in dat mensen die een belang delen met een organisatie waar ze voor werken, zorgen voor succes.

Parttime werk bespreken?

Parttime werk in Almere of parttime werk in Amersfoort bespreken kan bij ons kantoor in Huizen. Neem van tevoren wel even contact met ons op om een afspraak te maken. Hierbij informeren wij je graag over alle mogelijkheden. Samen komen we weer een stapje dichterbij jouw ideale baan!

Accord

Werknemers

Of je nu een vaste baan zoekt, een flexibele bijbaan of vakantiewerk: samen maken we er werk van. Bij Accord zijn we er voor jou.

Werkgevers

Met een duidelijk bedrijfsprofiel en een profielschets gaan we een gerichte werving aan. Na een strenge selectie stellen we vervolgens de beste kandidaten voor.