Afgelopen week hebben de teams Accountmanagement en Recruitment uitbreiding gehad! We mogen Patricia Petri, Rens ten Hoor en Kathelijne Vos verwelkomen. Uiteraard willen we ze graag aan je voorstellen.

Patricia is al een tijd werkzaam als Accountmanager. Mensen zullen haar beschrijven als een echt mensen-mens en daardoor was de overstap naar Accord heel logisch. Ze is heel hands-on en betrokken. Als klant kun je daarom verwachten dat ze snel met een goede oplossing komt!

Kathelijne is bij Accord gestart als Accountmanager. Na jarenlang te hebben gewerkt in de makelaardij besloot ze dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Kathelijne is verantwoordelijk voor new business en vindt het daarbij belangrijk om te gaan voor een langdurige en hoogwaardige relatie om zo goede arbeidsoplossingen te kunnen bieden.

Rens is de nieuwste Recruiter, maar bij binnenkomst voelde het al direct als thuiskomen. Hij wordt blij van teamgerichte sporten en zit daarom precies op zijn plek bij Accord. Rens kijkt ernaar uit om potentiele kandidaten aan een nieuwe passende werkgever voor te stellen.

Nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe medewerkers en wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!