Voor ons is payrolling dagelijkse kost, maar we kunnen ons zo voorstellen dat het niet voor iedereen gesneden koek is. Uiteraard beantwoorden we graag de meest gestelde vragen!

Wat is Payroll?

Voor Accord is Payroll ontzorgen. We nemen het juridisch werkgeverschap uit handen en verzorgen de complete loonadministratie. Voor jou als klant betekent het dat je kunt ondernemen zonder risico op het personele vlak.

Wat zijn de voordelen van Payroll?

Payroll kent vele voordelen. Zo heb je als werkgever geen risico bij ziekte of ontslag. Je krijgt een duidelijk inzicht in de personeelskosten. We werken met een vast uurtarief die niet veranderd onder invloed van bijvoorbeeld ziekte. Wij verzorgen alle contracten en zijn helemaal op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Zo ben jij van alle gemakken voorzien en kun je de volledige focus op jouw business hebben!

Wanneer is Payroll interessant?

Wanneer je mensen in dienst hebt, maar je als bedrijf geen risico op personeelsvlak wilt lopen is Payroll erg interessant. Of je nu een grote speler in de markt bent, of een paar mensen in dienst hebt, maakt voor ons niet uit.

Waarop wordt een offerte gebaseerd?

Bij Accord werken we met een all-in tarief. De offerte wordt gebaseerd op reserveringen voor verlof, vakantiedagen, 8% vakantiegeld en kort verzuim. Dit betekent dat je als werkgever nooit onaangenaam wordt verrast met kosten achteraf.

Nieuwsgierig geworden naar wat Accord voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.