Nieuwe vacatures direct in je mailbox

Vergeet het eindeloos afstruinen van vacaturewebsites en het lezen van vacatures die toch niet bij jou passen. De JobAlert van Accord stelt jou op de hoogte van onze nieuwste vacatures. Zo vind jij eenvoudig jouw droombaan.

Altijd op de hoogte

Misschien zoek je al heel lang die ene baan. Dichtbij huis en passend bij je jouw ervaring en wensen. Dan wil je natuurlijk niet dat iemand anders hem voor je neus wegkaapt. Dat begrijpen we. Daarom kun je je bij Accord inschrijven voor de JobAlert. Is er een nieuwe vacature die aansluit bij jouw profiel? Dan sturen wij jou een email.

Nieuwe vacatures via Accord

Bij Accord vind je vacatures in diverse branches. Je kunt denken aan banen zoals administratief medewerker, beveiliger, accountmanager, glaszetter of HR adviseur. Regelmatig komen er nieuwe vacatures bij die we delen via onze website. Met de JobAlert krijg je daar automatisch een seintje van.

Over ons

Wij zijn Accord, Partners in Personeel. Je kunt bij ons terecht voor tijdelijke vacatures, maar we werven en selecteren ook mensen die rechtstreeks bij bedrijven in dienst komen. Verder bieden we payroll diensten aan voor bedrijven die zelf al goede medewerkers hebben gevonden, maar die de bijkomende  administratieve werkzaamheden liever uit handen geven aan de professionals van Accord.

Schrijf je in voor Job Alert

Accord

Zoek Vacatures

Werknemers

Of je nu een vaste baan zoekt, een flexibele bijbaan of vakantiewerk: samen maken we er werk van. Bij Accord zijn we er voor jou.