Werkgevers

Werkgevers


Ons uitgebreide pakket van uitzenden, detacheren, werving & selectie, payroll services, assessments en flexmanagement-support biedt u flexibele arbeidsoplossingen, door heel Nederland en in elke branche.

 

Uitzenden

Wij helpen u graag flexibel en slagvaardig met uw personeelsbestand om te gaan. De flexibele schil van een onderneming wordt steeds belangrijker om goed te kunnen inspringen op de veranderende markt, zeker in deze tijd. Wij stellen een uitgebreid functieprofiel vast, selecteren de juiste kandidaten uit ons bestand en netwerk en informeren de uitzendkrachten over de ins en outs van de functie en uw bedrijf. Zo blijft uw onderneming flexibel, u betaalt alleen de gewerkte uren en loopt geen risico bij ziekte of verlof.

 

Werving & selectie

Tevens adviseren wij u bij het vinden van de juiste medewerker, iemand voor vast aantrekken is
immers een belangrijke stap. Wij gaan uit van een uitgebreide profielschets en een duidelijk bedrijfsprofiel om de juiste kandidaten te selecteren. Daarna volgt een strenge beoordeling van het cv en worden in een persoonlijk gesprek de kennis, competenties en andere kenmerken beoordeeld. Na de eerste selectie kunnen wij de meest interessante kandidaten een persoonlijke profiel analyse afnemen. Daarmee wordt duidelijk of de kandidaat ook daadwerkelijk in uw bedrijf past.

 

Detacheren

Zoekt u gespecialiseerde medewerkers, dan kan detachering een perfecte vorm van uitzenden zijn, zeker als er sprake is van een project waarbij specifieke kennis en ervaring een vereiste is. Accord sluit met de opdrachtgever en de werknemer een overeenkomst voor de duur van het project. Zo heeft u de zekerheid dat uw project tot het eind door dezelfde kundige medewerker wordt uitgevoerd.

 

Persoonlijke profiel analyse

De persoonlijke profiel analyse van Accord geeft u inzicht in het werkgedrag van uw sollicitant. Onze medewerkers zijn experts in het maken van deze analyses en kunnen deze methode toepassen bij werving & selectie maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, carrièreplanning, beoordeling en training.

 

Payroll services

Het is voor u als werkgever tijdrovend en kostbaar uw medewerkers, volgens de steeds wijzigende wet- en regelgeving, in loondienst te nemen. Werkgevers kiezen daarom voor het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap door middel van onze payroll services. Accord Payroll Services neemt in dat geval uw werkgeversrisico’s en alle administratieve lasten van u over. Lees hier meer over onze payroll services.


Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor flexibele arbeidsoplossingen binnen uw organisatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.


 

Bij Accord weten ze precies wie ze wel en niet moeten sturen, en dat is al 10 jaar zo het geval. En we denken hetzelfde over servicegerichtheid en kwaliteit. Dat is voor ons een heel belangrijke reden om samen te werken."

NDT Europe BV
Rene

Ruim 11 jaar geleden kwam ik hier zelf binnen via Accord. Nu zet ik zelf de functies uit. We kennen elkaar goed, ze weten wat er bij ons speelt en wie er bij ons werken. Het is zoveel meer dan zomaar een mannetje leveren."

GSS Hydraulics
Alex
Accord.nl