Vacature plaatsen Almere

Vacature plaatsen Almere

Vacature plaatsen Almere

Vacature plaatsen Almere? Bent u werkgever en op zoek naar een uitzendbureau waar u uw vacatures op kunt laten plaatsen met succes? Maak dan kennis met Accord uitzendbureau, waar u uw vacature kunt plaatsen voor Almere. Ons brede pakket van detacheren, uitzenden, werving & selectie, payroll services, assessments en flexmanagement-support kan u als werkgever flexibele arbeidsoplossingen bieden. Hierbij maakt het niet uit in welke branche dit is, voor vacature plaatsen Almere kunt u terecht bij Accord uitzendbureau in Almere.


Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor flexibele arbeidsoplossingen binnen uw organisatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Vacature plaatsen Almere voor uw bedrijf

Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar nieuwe, gespecialiseerde medewerkers, dan kan dat een lastige zoektocht worden. Om u daarbij te helpen kunt u een vacature laten plaatsen op onze vacaturepagina. Ook kan detachering een goede vorm zijn van uitzenden, vooral wanneer u op zoek bent naar specifieke kennis. Naast dat u een vacature kunt plaatsen op onze website, kan het ook goed van pas komen om gebruik te maken van onze dienst werving en selectie. Hierbij wordt u geadviseerd bij het vinden van de juiste medewerker en gaan wij uit van een uitgebreide profielschets om de juiste kandidaten voor uw bedrijf te selecteren.

De uiteindelijke beoordeling is gebaseerd op het cv en een persoonlijk gesprek. De meest interessante en gekwalificeerde medewerkers krijgen daarna een profiel analyse, hiermee wordt duidelijk of de kandidaat in uw bedrijf past of niet.

Vacature plaatsen Almere bij Accord

Op zoek naar nieuwe medewerkers voor uw bedrijf, maar heeft u alles al geprobeerd om aan een gespecialiseerde medewerker te komen? Dan kunnen wij u optimaal van dienst zijn met het vinden van de juiste kandidaten. Accord Uitzendbureau is namelijk gespecialiseerd in diverse werkzaamheden in en rondom detachering, werving en selectie en uitzenden. Voor meer informatie voor een vacature plaatsen Almere bij Accord kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 036-5343788.

 

Bij Accord weten ze precies wie ze wel en niet moeten sturen, en dat is al 10 jaar zo het geval. En we denken hetzelfde over servicegerichtheid en kwaliteit. Dat is voor ons een heel belangrijke reden om samen te werken."

NDT Europe BV
Rene

Ruim 11 jaar geleden kwam ik hier zelf binnen via Accord. Nu zet ik zelf de functies uit. We kennen elkaar goed, ze weten wat er bij ons speelt en wie er bij ons werken. Het is zoveel meer dan zomaar een mannetje leveren."

GSS Hydraulics
Alex

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor flexibele arbeidsoplossingen binnen uw organisatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Accord.nl