Over ons

Over ons

Accord, Partners in Personeel

Missie

Als Partners in Personeel vormen wij de spil tussen ons team, het ingezet personeel en de klant. Wij geloven dat mensen die een belang delen met de organisatie waar ze voor werken, zorgen voor succes.

Wij stimuleren ons team en het ingezet personeel om zich te ontwikkelen vanuit hun individuele talent, expertise en interesse. Als een volwaardig partner dragen ze onze waarden uit tijdens hun dagelijks werk.

 

Daarom!

Onze visie van Partners in Personeel stelt de lange termijn relatie tussen onze belangengroepen boven kortstondig commercieel succes. Wij worden gevormd door onze waarden partner, focus op het team, commitment, gedeeld belang en familie.

 
Partner
Partners werken samen naar een gezamenlijk doel en zijn geïnteresseerd in elkaars belang.

 
Focus op het team
Wij begrijpen dat we alleen met topmensen kunnen werken als we daar de ideale omstandigheden voor creëren. We zijn toegewijd aan hun succes en bereid om als coach te handelen.

 
Commitment
Wij zetten alleen mensen in die we zelf ook zouden aannemen voor onze organisatie.

 
Gedeeld belang
Wij begrijpen het individueel belang van ons team, het ingezet personeel en onze klanten en nemen de verantwoordelijkheid om deze belangen zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten met de ambitie om een gedeelde relevantie te creëren.

 
Familie
Als familiebedrijf begrijpen wij beter wat het belang is van een persoonlijke, menselijke relatie. Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in het behalen van rendement, maar stellen een duurzame relatie voorop.


 

Accord is uw partner in uitzenden, werving & selectie en payroll services door heel Nederland en in elke branche.

 


Accord

Accord is uw partner in uitzenden, payroll services, werving & selectie, detacheren en consultancy. Wij bieden onze opdrachtgevers flexibele en kwalitatieve arbeidsoplossingen, door heel Nederland en in elke branche. Accord gaat voor kwaliteit en heeft een pro-actieve houding. Dat wordt door onze opdrachtgevers gewaardeerd, hetgeen resulteert in een langdurige en intensieve relatie met zowel opdrachtgevers als medewerkers.

Accord payroll services zijn dé specialist in het op zich nemen van het juridisch werkgeverschap van payroll medewerkers die door uw organisatie zelf zijn geworven en geselecteerd. Accord payroll services neemt alle zaken over die horen bij juridisch werkgeverschap en uiteraard kunnen wij ook het werkgeverschap overnemen van medewerkers die al bij u in dienst zijn.

 

 
 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuw en vacatures

 


 

Accord.nl