Over ons

Over ons

Wij zijn Accord Uitzendbureau. Wij zijn er voor jou.

Waarom?

Wij geloven in ondernemingen waarin mensen samenwerken met plezier. Dat leidt tot succes, vertrouwen en dynamiek. Dat ervaren wij al jaren. Kortom, werken moet leuk zijn. Daar doen wij het voor.

 

Daarom!

Up
Interesse in elkaar leidt tot (h)echte relaties, en dat is een voorwaarde voor kwaliteit, groei en ontwikkeling. Samen maken wij er werk van.
Close
Altijd dichtbij. Dat is wat wij graag willen; dichtbij zijn. Zo weten wij wat er speelt. Wij hebben meerdere vestigingen in Midden-Nederland en persoonlijke contacten binnen een groot aantal branches.
Personal
Ons team is betrokken bij u als ondernemer, en bij jou als werker en werkzoekende. Als wij elkaar kennen dan kunnen we écht iets voor elkaar betekenen; de juiste dingen doen. Zo kunnen wij mensen en werk verbinden.

Wij zijn Accord. Met jou.

 

al-TIJD voor jou?!

Ben je klaar voor je eigen toekomst? Velen gingen je voor… Binnenlopen voor een kop koffie of een praatje is bij ons heel normaal. Samen maken wij een plan voor je volgende stap. Of je nou een vacature hebt, werk zoekt of een stapje verder wilt.

Wij hebben vertrouwen in de toekomst. Die van jou en van ons.

Wij staan voor je klaar!


 

Accord is uw veelzijdige HR-partner. Ons uitgebreide pakket van uitzenden, detacheren, werving & selectie, payroll services, assessments en flexmanagement-support biedt u flexibele arbeidsoplossingen, door heel Nederland en in elke branche.

 


Accord groep

Accord Uitzendbureau valt net zoals Accord Payroll Services onder de Accord Groep. De Accord Groep is een full-service bureau in de wereld van mensen en werk. Ons uitgebreide pakket van uitzenden, payroll services, werving & selectie, detacheren en consultancy biedt onze opdrachtgevers flexibele en kwalitatieve arbeidsoplossingen, door heel Nederland en in elke branche. Accord gaat voor kwaliteit en heeft een pro-actieve houding. Dat wordt door onze opdrachtgevers gewaardeerd, hetgeen resulteert in een langdurige en intensieve relatie met zowel opdrachtgevers als medewerkers.

 

Accord Payroll

Accord Payroll Services is onderdeel van de Accord Groep en dé specialist in het op zich nemen van het juridisch werkgeverschap van payroll medewerkers die door uw organisatie zelf zijn geworven en geselecteerd. Accord Payroll Services neemt alle zaken over die horen bij juridisch werkgeverschap en uiteraard kunnen wij ook het werkgeverschap overnemen van medewerkers die al bij u in dienst zijn.


 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuw en vacatures

 
 
Accord.nl