Nieuws

Accord Rally 2017

Op zondag 17 september organiseerde Accord in samenwerking met Henny Miltenburg van Rally Events de jaarlijkse Accord Rally.
De start van de Accord Rally vond plaats bij Golf & Countryclub de Goyer in Eemnes. Hier ontvingen alle deelnemers het speciaal voor Accord ontwikkelde Rallyboek. Na het startschot vertrokken alle deelnemers en werd de route gereden aan de hand van de aanwijzingen, opdrachten en stoplocaties uit het Rallyboek. De meest uiteenlopende auto’s deden mee; van een oude Mustang tot Eend en Porsche reden deze dag door ’t zonnige en groene Gooische landschap.
De gezellige dag werd afgesloten met een prijsuitreiking en diner voor alle deelnemers.

Lancering Accord 2.0

Op dinsdag 5 september zijn het nieuwe logo, de nieuwe huisstijl en pay-off van Accord gelanceerd. We gaan werken vanuit één Accord als Partners in Personeel. Met Partners in Personeel streven we ernaar om verder te gaan dan alleen leverancier, werkgever of werknemer te zijn. Wij geloven dat mensen die een belang delen met de organisatie waar ze voor werken, zorgen voor succes. Wij stimuleren ons team en het ingezet personeel om zich te ontwikkelen vanuit hun individuele talent, expertise en interesse. Als een volwaardig partner dragen ze onze waarden uit tijdens hun dagelijks werk. Onze visie van Partners in Personeel stelt de langetermijnrelatie tussen onze belangengroepen boven kortstondig commercieel succes. Wij worden gevormd door onze waarden partner, focus op het team, commitment, gedeeld belang en familie.

Accord 2.0 is niet alleen intern doorgevoerd, maar ook extern kunt u onze nieuwe huisstijl, logo en manier van communiceren ervaren. Naast onze website en geplaatste advertenties rijdt er in de maand september ook bestickerde bussen rond en hangen er verschillende abri posters in de omgeving ter lancering van Accord 2.0.

Circuitdag Accord 2017

Op zondag 27 augustus organiseerde wij speciaal voor onze klanten en relaties een unieke Circuitdag op het Circuit van Zandvoort. Waar normaal gesproken de meest indrukwekkende races plaatsvinden, was dit keer de baan beschikbaar voor de partners van Accord. De speciale Accord raceauto’s met ervaren coureurs stonden klaar om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Voor zowel kinderen als volwassen!

Ter ontspanning werden er in de pitbox heerlijke hapjes en drankjes geserveerd en was er ruim tijd om bij te praten en te genieten van het heerlijke weer.
Het was een zeer geslaagde dag en we zijn blij dat iedereen zich vermaakt heeft.

Verdien jij een mooie zomer?

Bijna klaar met zwoegen in de schoolbanken en wil je deze zomer lekker op vakantie, naar de hipste festivals of met vrienden er op uit? Accord heeft verschillende vakantie- en bijbanen waarmee je een extra zakcentje kan verdienen om deze zomer de leukste dingen te doen.

En laat je ons weten waarom jij een mooie zomer verdient, dan maak je ook nog eens kans op een Action Cam!

Lees meer…

1 mei: Dag van de Arbeid en verjaardag Accord

Hoewel het in Nederland een bijna vergeten traditie is, is 1 mei in vele andere landen nog steeds een nationale feestdag, de Dag van de Arbeid.  Vanaf 1890 vond de 1 mei-viering voor het eerst plaats om de strijd voor de achturige werkdag te vieren en te versterken. Maar ook voor Accord is het op 1 mei een feestdag.
Lees meer…

Sportieve prestatie Hilversum City Run

Op zaterdag 17 april namen vier van onze sportieve collega’s deel aan de Hilversum City Run. Gekleed in het Accord tenue verschenen Daniël van den Oever, Denise den Enting, Chantal Bonink en Marlinde Sondervan aan de start om een sportieve prestatie neer te zetten.

Lees meer…

Anticiperen op de wet DBA

Op 1 mei 2016 gaat de nieuwe wet Deregulering Boordeling Arbeidsrelaties (DBA) voor de inhuur van zzp’ers in en vervangt hiermee de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR). Dit heeft uiteraard gevolgen voor u als opdrachtgever voor het werken met zzp’ers.

Lees meer…

Accordiaan Uitgelicht

Rubia Adolf

P&O Adviseur – Stichting Kinderopvang Huizen


Onze medewerkers, wie zijn ze en wat doe ze? Wat maakt hen tot echte Accordianen? Maar ook onze opdrachtgevers en uitzendkrachten maken tot wie wij zijn en waar wij voor staan. Ieder maand laten we iemand aan het woord, een medewerker, een opdrachtgevers of een uitzendkracht, die vertelt over zijn of haar Accord.


Van uitzendkracht bij Accord naar opdrachtgever voor Accord.

In 2012 ben ik, op zoek naar werk, de vestiging in Huizen binnengelopen. Waarom Accord? De positieve ervaring van mijn partner.  Tien jaar geleden via Accord aan het werk gegaan en nu nog steeds daar werkzaam.

Lees meer…

Accord.nl