Kandidaten

Kandidaten

Wij zijn er voor jou

Bij Accord zijn wij er voor jou. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan, een flexibele bijbaan of vakantiewerk, samen maken we er werk van. Werken moet leuk zijn, daar doen we het voor.

 

Registreren

Op onze website staan verschillende vacatures. Door een persoonlijk profiel aan te maken en je CV te uploaden, kun je op de vacatures reageren. Jouw sollicitatie en CV worden dan direct doorgestuurd naar de vestiging waar de vacature open staat en één van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Lukt het niet om je te registreren of in te loggen via onze website? Stuur dan een e-mail naar communicatie@accord.nl, wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met je op.

Registreren

Registreer je op Accord uitzendbureau om op vacatures te reageren

 

Inschrijven

Je kan je ook inschrijven bij één van onze vestigingen. Samen kijken we naar jouw talenten en wensen en gaan we op zoek naar die leuke baan! Loop gerust eens binnen voor een kop koffie of een praatje en we maken er samen werk van.

Inschrijven

Schrijf je in bij Accord uitzendbureau bij jou in de buurt

 

JobAlert

Staat er op dit moment geen vacature tussen die aan jouw wensen voldoet? Meld je dan aan voor onze JobAlert en ontvang per mail vacatures die aansluiten bij jouw profiel.

JobAlert

Ontvang een melding zodra een vacature aan jouw profiel voldoet

 

Aan het werk

Voor je aan de slag gaat vertellen wij je alles wat je moet weten over werken via Accord. Informatie over je uitzendovereenkomst, het salaris en wat je moet doen als je op vakantie gaat of ziek bent. Allemaal belangrijke zaken die je nog een rustig kan nalezen in de WerkWijzer.

 

ABU CAO

Accord is lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen. In de ABU CAO voor Uitzendkrachten zijn alle arbeidsvoorwaarden die van toepassing zijn op uitzendkrachten opgenomen zoals die zijn afgesproken tussen CAO-partijen.

Downloads

Klik hier voor overzicht van de belangrijkste formulieren, documenten en informatie. Waaronder onze brochure, de WerkWijzer, Algemene Voorwaarden , ABU CAO en een samenvatting daarvan.

Tips & Tricks

Je eerste indruk is belangrijk. Die maak je onder ander met je sollicitatiebrief en CV. En hoe presenteer jij jezelf tijdens een eerste sollicitatiegesprek? Graag geven we je enkele Tips & Tricks hoe je een goed CV opstelt en hoe jij je kan voorbereiden op een sollicitatiegesprek.