Vacatures zoeken

Plaats een vacature

Uitnodiging bijeenkomst

Personeel; Pokon voor uw organisatie
Een groeiend en bloeiend bedrijf, met en door uw personeel!

Graag nodigen wij u uit op vrijdag 26 juni aanstaande voor deze bijeenkomst waarbij u concrete handvatten aangereikt krijgt om samen met uw personeel uw bedrijf te laten groeien en bloeien!
 
Peter Jacobs, HRM adviseur en auteur van het boek Personeel, dat werkt!, gaat dieper in op de voordelen van een doordachte personeelsplanning voor het MKB. Daniël van den Oever, accountmanager Accord Payroll Services, zal tijdens de bijeenkomst laten zien hoe payrolling u helpt met een optimale personeelsplanning. En na afloop van de bijeenkomst nodigen wij u graag uit om onder het genot van een hapje, drankje én live muziek te netwerken.

Klik hier voor meer informatie over het programma, de sprekers en hoe u zich kunt aanmelden.

Accord Topvacatures

ABU_Nederland_steeds_Flexibeler_720x30.png

CV tips

  • Een curriculum vitae of cv betekent letterlijk 'levensloop'. Zonder cv is je sollicitatie niet compleet. In je cv laat je zien welke opleidingen, werkervaring en andere kennis en ...

Sollicitatietips

  • Je eerste indruk is belangrijk. Zorg dat je er netjes en verzorgd uit ziet. Beter overdressed dan underdressed! Ken je sterke, maar ook je zwakke punten. Zwakke punten hoeven niet slecht te zijn.

Achtergrond (komt in website achtergrond)

achtergrond.png